Wednesday, June 26

Randomly

Before i ask this please know that this is a totally random thing that poped out of my head.

Pernah tak amik gambar dalam toilet semasa tengah buang air besar mahupun kecil sebab hendak mengisi kekosongan masa semasa menanti faeces yang lambat perjalanannya atau kerana merasakan lighting mcm awesome je gambar mesti lawa jadi camwhore kejap dlm tu sebab org bukannya tahu kita amik dalam tu sbb tk nmpk bawah?

PS: nasib baik kan takde camera yg boleh capture bau. Kalau tak haaa kantoi.

Sunday, June 23

Ikut turutan

Jangan memperlekehkan soalansoalan ini. Jawab mengikut turutan. Ini bukan spam. Serious. Anda mungkin akan mengalami keremangan bulu roma. Ini tiada kaitan antara hidup. Hanya mati. Saya tidak menanggung apa apa yg terjadi pada anda.

Sila jawab :

Apa perasaan anda bila nampak cicak?
Apa perasaan anda bila nampak kucing kejar cicak?
Apa perasaan anda bila nampak cicak yang kucing kejar td dlm mulut dia?
Apa perasaan anda bila nampak kucing td main balingbaling cicak tersebut?
Apa perasaan anda bila badan cicak tersebut bersepai dilambung kucing?
Apa perasaan anda bila nampak kepala cicak tercabut?
Apa perasaan anda bila TERPIJAK kepala cicak td yg FRESH baru mati terasa lagi kelembapan kepala dia akibat darahnya?

Geli.

Wednesday, June 19

Hero of mine

Hi Assalamualaikum!

Hari bapa baru je 3 hari lepas. Haruslah update kan. So untuk father's day kali ni, mama bawak (ceh manje uols mama) pegi mkan dekat restoran arab. Restoran Al-Hanin sebelah stadium larkin yang JDT salu menang kt situ tu (Luaskan kuasamu!) Mmg sedap! First time sebenarnya mkn mknn arab. Tp macam makan nasi beriani je rasanya. Nampak tk permainan dia? Haha.

Ayah, terima kasih atas pengorbanan ayah selama ini dan yg akan datang juga. Abang (panggilan dirumah) tau abg nakal masa kanak kanak, pasif masa remaja, tak tahu hala tuju masa kedewasaan ni tp harap ayah tetap bersabar dan bimbing abg. The best dad ever! My only one. Terima kasih ayah! Abg harap ayah panjang umur untuk tengok abg pula jd ayah satu hari nanti (sekarang masih #ForeverAlone) amin. Love you ayah!

Sunday, June 9

Where did my mind went off to?

Hi Assalamualaikum and happy weekends!

So as you have may already have known, i am currently doing my final exams. If not then i just told you thus you actually already have known by the time you read this. So moving on, i have about a week left for my finals then begins my loooongg semester break. My mindddd is barely here. All i could think of is what should i do for the break. Should i work? Should i just stay home and help my mother take care of my brother? Shoulldddd i....  And the list goes on. I still have 3 papers left. Wake up taufiq! These next three papers are the killer ones. Be prepared! My body right now is just toooo damn lazy to get up. And my head hurts.

I still haven't pack my stuffs to bring back home. Because for the next semester i'll be changing my room. So i have to bring all off my belongings.

With that i hope the dawn of the new semester will bring me better luck and better grades.

Tuesday, June 4

Perkembangan

Hi guys so whatsup? So tomorrow officially starts my finals and nervous yet im still laying on my bed blogging about how nervous i am. See the irony there? Hmm so i wanna show you how my laptop has progressed since the screen cracked. I havent been able to send it to fix it. And with this picture you can clearly see it spreading like a disease. OTTOKE!