Monday, June 3

Nebes Bang Top

Study week dah officially habis. Jadi sekarang tengah menunggu hari rabu untuk start finals. So ada isnin dengan selasa lg nk brush up study. Rasanya mcm baru 40% je siap study. Hafal tak lagi. Pastu pagi tadi ramai update tweet bersiap-siap utk pergi finals, ada org tweet pasal nervous nk pegi exam dan lain lain. So aku dengan tak memasal terasa sangat kecut perut. Rasa mcm arghh cukup tk baca ni. Dah hafal belum yg ni. Yg ni pulak bila nk baca. Bila baca satu subjek rasa mcm subjek lain tk bny baca lg so tutup buku tu baca yg lain. Argh nmpk tk? Sbb tu tengah pening ni. Kenapa perlu pening dlm masa mcm ni :( itulah cerita bang topss nebess. 

Doakan saya supaya dapat ingt apa yg dibelajar apa yg dibaca apa yang dileteh oleh lecturer supaya dapat luahkan dekat kertas kosong yg diberi pengawas peperiksaan. Aminnnnn.

Bang tops tengah pening

2 comments:

  1. Replies
    1. hihi mmg sedap je tido tp sapa nk baca buku tu. nk finals ni haha :D

      Delete